Blog Uncategorized

Blog: Poëzieweek

Vandaag begint de poëzieweek en wat heb ik daar veel zin in. Ik heb gisteren alvast een voorschot genomen op deze week en in mijn klassen verschillende gedichten voorgedragen. Mijn leerlingen reageerden echter wat minder enthousiast. Werk aan de winkel dus!

Waar ik ook naar uitkijk? Om morgen naar de boekwinkel te gaan en daar een dichtbundel te kopen en er dan ook nog eens gratis een bundel met gedichten van Edward van de Vendel bij te krijgen.

Houd jij ook wel van poëzie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Misschien kunnen dan mijn dagopeningen helpen. Op YouTube staan deze mini-podcasts namelijk al voor je gesorteerd in verschillende playlists. Er is dus ook een playlist met poëzie. Kijk en luister rustig rond en laat je inspireren. De link is terug te vinden onderaan dit bericht.

Geniet van de poëzieweek en de gedichten die je ter ore komen. Snap je ze niet? Geen enkel probleem. Soms is genieten van klanken en ritme ook al voldoende. En vind je er dan nog steeds weinig aan? Lees of luister gerust een ander gedicht. Er zijn er meer dan genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *